UItgeest
+31 651087830

Welke Cryptocurrency kopen?

Voordat u een cryptocurrency koopt, is het handig om eerst uit te zoeken waar u uw geld precies in investeert. Daarom hebben wij voor u een checklist gemaakt!

 • Evalueer het project.
  Zoek altijd goed uit waarvoor het bedrijf staat. Heeft u vertrouwen in dit project? Of zijn de doelen die dit bedrijf willen bereiken bijna onmogelijk.
  Er zijn veel projecten die een directe impact op ons dagelijkse leven willen hebben, van het eindigen van de hongersnood tot het tegen gaan van werkeloosheid. Maar sommige bedrijven hebben onrealistische doelen en komen zo ongeloofwaardig over. Als u gelooft in een project dat een realistisch probleem wilt oplossen, kunt u hier geld in investeren door te helpen met dit probleem op te lossen.
 • Evalueer het Team.
  Er is een competent team nodig om miljoenen dollars te beheren en slimme zakelijke beslissingen te nemen. Ervaring en integriteit zijn belangrijke eigenschappen van een team. U kunt de personen van zo’n team makkelijk vinden op websites zoals LinkedIn, Twitter of andere social media. Hoe deze personen omgaan met de gemeenschap, zou u een idee kunnen geven hoe ze zijn als mensen. Hun ervaringen en prestaties zijn meestal goed gedocumenteerd in hun account op social media. Ervaring is dan ook een zeer belangrijk punt om naar te kijken.
 • Evalueer de financieren en de distributie van de coins.
  De hoeveelheid financiering van ICO’s die de laatste tijd word ontvangen is belachelijk. Sommige coins halen wel tot $650 miljoen op. Maar is dit wel echt nodig? Een coin zoals Etherium haalde maar $18 miljoen dollar op. De verdeling van de coins is soms ook niet eerlijk. Vaak word maar 50% van het circulerende aanbod verdeeld over de investeerders.Dit houdt in dat de andere 50% van de coins nog in het bezit zijn van het bedrijf zelf. Dit zijn eigenschappen waar veel investeerders op afknappen.
 • Evalueer de sentimenten rond het project.
  Meerderheidssteun is van cruciaal belang voor het succes van het project. De community en de investeerders zijn van groot belang bij het succes van een coin. Net zoals beroemdheden hun fans nodig hebben om succes vol te zijn, hebben crypto-projecten dit ook nodig. Waar u dus goed naar moet kijken is wat de meeste mensen over dit project zeggen over het project waar u naar kijkt. De meerderheid heeft meestal gelijk.
 • Evalueer de community-ondersteuning.
  Wordt de cryptocurrency ondersteund door betrouwbare exchanges? Wat van belang is, is het transactievolume, liquiditeit en het gemakkelijk kunnen verhandelen van de cryptocurrency is van groot belang voor de massale acceptatie. Hoe groot is de community? Dit kunt u zien aan de hoeveelheid volgers van hun social media zoals twitter, of aan de activiteiten op Reddit en blogs. Vaak zijn er ook chatrooms zoals Slack, Telegram of een Discord channel waar u veel informatie kunt vinden over het project. U kunt uitvinden hoe actief de community is door simpel weg te kijken hoe actief ze zijn op social media.

Dit is een checklist die u helpt om te beslissen wat de juiste cryptocurrency voor u is. Dit is niet altijd een garantie tot een succesvolle cryptocurrency.

%d bloggers liken dit: