UItgeest
+31 651087830

Beleggen in Cryptocurrency

 

Wilt u beleggen in cryptocurrency?

Wilt u ook graag beleggen in cryptomunten? Maar weet u niet goed welke cryptocurrency u het beste kunt kopen? Dan is CryptoInfo Nederland uw partner. In dit artikel vertellen we u kort wat u moet weten om te kunne beginnen met het beleggen in cryptomunten zodat je vandaag nog aan de slag kunt gaan en kunt proberen om een zo hoog mogelijk rendement te halen.

Altcoins en Bitcoins kopen?

Cryptocurrencies, oftewel Altcoins en Bitcoins, kunt u via zogeheten ‘brokers’ aanschaffen. Dit zijn derde partijen waar u de digitale valuta kunt verkrijgen. Dit kan onder andere bij BtcdirectLitebit
en Bitonic. Maak een account aan op één van deze websites en u kunt op de hoofdpagina beginnen met een aankoop. Vul in voor hoeveel euro u aan Bitcoins of Altcoins wilt kopen. Wilt u een bedrag van €200 euro investeren? Vul dan dit bedrag in en je ziet hierna hoeveel aantal dit waard is. Druk vervolgens op ‘kopen’.

Als voorbeeld gebruiken wij even Btcdirect.eu omdat u daar makkelijk een account voor kan maken zonder een foto van u zelf te hoeven versturen ter bevestiging. Nadat u een account aangemaakt heeft kunt u op de hoofdpagina beginnen aan uw Bitcoin aankoop.

Vul in voor hoeveel euro u bitcoins wilt kopen. U ziet hier dat 200,- Euro nu 0.02375211 Bitcoin waard is. Vul het door u gewenste bedrag in en druk vervolgens op ‘BITCOINS KOPEN’.

 

Na dat u de vorige stap heeft uitgevoerd komt u op het onderstaande scherm terecht. Vanaf hier kunt u bepalen waar uw Bitcoins worden heen gestuurd. Dat kunt u doen door uw adres van uw wallet in te voeren. Dit bespreken we in het volgende kopje. Volg vervolgens de stappen die Btcdirect.com van u eist om de betaling te voltooien.

Wallet

Waar stuur ik mijn coins naar toe?

Nadat u de Bitcoins of Altcoins hebt gekocht, kunt u kiezen waar u graag wilt dat uw munten naartoe worden gestuurd. Natuurlijk is het belangrijk dat uw cryptocurrency veilig wordt opgeslagen. Dit kunt u doen doormiddel van een digitale portemonnee, oftewel een wallet. Elke wallet heeft zijn eigen wallet adres waar u uw gekochte coins heen kunt sturen. Let erop dat het belangrijk is om een goed wachtwoord te kiezen en niet een wachtwoord te gebruiken die u al vaker hebt gebruikt.

U kunt verschillende soorten wallets gebruiken om uw coins op te slaan of mee te handelen.
– Hardware Wallets
– Software Wallets
– Online Wallets/Exchanges

Hardware Wallets:
Hardware Wallets zijn Wallets die u fysiek kunt vasthouden. Hier kunt u uw coins veilig bewaren omdat deze niet via een computer gehackt kan worden. Een hardware wallet is de veiligste methode. Doormiddel van geavanceerde beveiligingsmaatregelen is bijna onmogelijk voor hackers om hier in te komen.

Voorbeelden van hardware wallets zijn:
– Ledger Nano S
– Trezor
– KeepKey
– Digital Bitbox

Onze voorkeur gaat uit naar de Ledger Nano S omdat deze enorm veel coins support.
Deze coins zijn: Bitcoin, Etherium, Dash, Ripple, Litecoin, Fido U2F, Dogecoin, Zcash, Stratis, Bitcoin cash, Etherium Classic, Komodo, Ark, Ubiq, Expanse, Pivx, Vertcoin, Viacoin, Neo, Stealth-Coin, Bitcoin Gold, Steller Lumens, Hcash, Qtum en Digibite.

U kunt een hardware wallet aanschaffen bij Cryptomaan.

Software Wallets:
Software wallets zijn wallets die op uw computer of smartphone kunnen worden geïnstalleerd. Er bestaan twee soorten software wallets:
– Hot wallets, deze zijn verbonden met het internet zodat u altijd bij deze wallet kunt. Dit maakt deze wallet minder veilig.
– Cold storage wallets/offline wallets, deze zijn niet verbonden met het internet. Dit houd in dat uw coins worden opgeslagen op uw harde schijf/opslagmedium van het apparaat waar u de software wallet heeft geïnstalleerd.

Online wallets/Exchanges:
Online wallets zijn wallets die door een derde partij worden aangeboden via het internet. U kunt dan op hun platform een account aanmaken zodat u via de website meerdere wallets beheerd voor bepaalde coins. Zo kunt u altijd via het internet toegang krijgen tot uw wallet. Een goede online wallet is Coinbase.

Exchanges werken praktisch het zelfde. U kunt een account aan maken op de website van een exchange en daar een wallet openen voor elke coin die u bezit. Via deze exchanges kunt u ook gaan handelen met uw coins.
Voorbeelden van Exchanges:
Bittrex
Binance
Hitbtc
Kraken
Kucoin
Poliniex
Bitfinex

Meer weten over beleggen in Bitcoins?
Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het beleggen in Bitcoins? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen via de mail of telefoon. Onze specialisten staan graag voor je klaar en geven je persoonlijk advies zodat je wordt verder geholpen en je precies weet wat je moet doen voor een zo hoog mogelijk rendement.</p>

%d bloggers liken dit: