UItgeest
+31 651087830

Monaco Card

Monaco Card

De laatste tijd zijn er enorm veel Cryptocurrenctybetaalpassen zoals Bitpay, TenX en Wirex plotseling geblokkeerd omdat VISA zijn dienstverlening heeft stopgezet, maar de betaalpas van Monaco mag blijven.

Met deze betaalpas kunt u overal betalen en u kunt er zelfs geld mee opnemen bij een pin automaat. Dit kan erg handig zijn in de toekomst als u een keer wilt uitcashen. Waarom? Omdat MCO geen fee’s rekend! Dit is dus veel voordeliger dan wanneer u bij litebit.eu of btcdirect.eu uitcasht.
Ook ontvangt u van MCO 2% cashback als u met de betaalpas afrekend.

Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden en u ontvangt $10 te goed! U zal de app moeten downloaden op uw mobiele telefoon.

https://get.mona.co/IVWT/xMRUKL345J

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: